De productie van Calvados, één van de bekendste gedistilleerde dranken ter wereld, is een Normandische traditie die al minstens vijf eeuwen bestaat. De keldermeester Berneroy maakt vandaag de dag nog steeds gebruik van de traditionele methodes gekoppeld aan zijn kennis en ervaring om de complete lijn Calvados Berneroy te maken.

De Calvados Berneroy zijn met respect voor traditie en volgens de regelgeving van de AOP Calvados gedistilleerd in een alambic à colonne om het typische appelkarakter te behouden. Ze rijpen allemaal in oude vaten om te beletten dat de oorspronkelijke aroma’s door de houttoetsen overweldigd zouden worden.

De verse appelaroma’s veranderen met de tijd in meer complexe aroma’s van boter, vanille, gekookte appels en drop. Men kan van de Calvados van Berneroy op verschillende manieren genieten: puur, op ijs of in heerlijke en vernieuwende cocktails.

Contact

Calvados Berneroy
Cognac Camus
M. James Nisbet
29, rue Marguerite de Navarre
BP 08
16101 Cognac Cedex
Tel. +33 (0)5 45 32 71 78
Fax +33 (0)5 45 32 17 11
www.calvados-berneroy.com
j.nisbet@camus-intl.com
t.vigouroux@camus.fr

Invoerder

Spirigros
3, rue Jakob Smits
1070 Anderlecht
Tel. +32 (0)2 223 13 20
Fax +32 (0)2 219 38 72
www.spiriland.be
Contact: M. Van de Pontseele
bv@spirigros.be