De Calvados Faucheur is het erfgoed van een grote familie en haar traditie in gedistilleerde dranken. De exploitatie van landbouwgoederen gaat in de familie al sinds 1850 hand in hand met de kunst van het distilleren, waarbij de kennis wordt overgedragen van vader op zoon. Laurent Jouffe is de kleinzoon van Marcel en Léa Faucheur en van Célestine Fénice en Ernest Jouffe, de grootvader die hij snel verloor na WO II.

Trots op zijn Bretoense roots en zijn banden met Normandië en tegelijk gedreven om de familiale tradities verder te zetten, legde hij zich toe op het distilleren en produceren van sterkedrank van de allerhoogste kwaliteit, daarbij geholpen door zijn natuurlijk voorliefde voor verfijnde spirits.
Zonder de geschiedenis en de traditie uit het oog te verliezen maakt het Huis Faucheur gebruik van al het vooruitstrevende dat de XXIe eeuw te bieden heeft, dit tot groot genoegen van de vele fans van het merk in binnen- en buitenland. De leus van het Huis Calvados Faucheur bestaat uit drie kernwoorden: Traditie, Moderniteit en Elegantie.

Contact

Calvados Faucheur
Groupe Jouffe
11, rue de l’Espérance
22100 Dinan
Tel. +33 (0)2 96 87 03 51
contact@calvadosfaucheur.fr

Invoerder

Premium Spirits sprl
15, rue de l’Ancienne Passerelle
7730 Saint-Léger
Tel. +32 (0)56 84 41 01
Contact: M. Jacques Carlens
j.carlens@premium-spirits.be